Huisoppas Brabant

Huisoppas Brabant biedt veiligheid voor huis, kind en dier voor optimaal reis plezier! (Door heel Nederland en Belgie ;-)

Ben jij ook bij Liberated op Curaçao?

Wat tof, dat wordt fantastisch!

Wil je er echt een onvergetelijke herinnering van maken? Dan is Curaçao natuurlijk the place to be om met je hele gezin naartoe te gaan. Zeker in die periode!

We bieden speiaal daarvoor een diamant oppas arrangement. Exclusieve oppas door ons, voor alleen jouw kinderen. Beschikbaar voor slechts 1 of 2 gezinnen!

Misschien heb je ons horen spreken tijdens Devoted over onze oppasdienst, of mss is dit de eerste keer dat je van ons hoort, maar wij zijn Cindy en Yvonne.

We runnen in Nederland en België een exclusieve oppasdienst aan huis, dus dat betekent dat we 24/7 zorgen dat ALLES thuis doordraait…met de kids terwijl ouders op een qualitytime vakantie zijn.

Wij komen naar je huis en nemen alle zorg rondom je kinderen, je dieren, en je tuin over. Op die manier kan jij (met je partner) een week of langer er lekker tussen uit. Alle clubjes, hobby’s en sporten en schoolse zaken gaan gewoon door. We nemen het hele ritme en routine dan even van je over zodat jij en je partner ongestoord samen kunnen zijn.  

Speciaal voor Liberated gaan we onze oppasdienst in een Liberated vorm op Curaçao aanbieden.

Als je groot denkt (en dat doen wij ook graag) dan is alles mogelijk.

Tijdens Devoted 2022 hebben we het al aangekondigd...

We gaan het dus gewoon doen!

Of je kids nu wel of niet de hele dag mee kunnen met Liberated kids, wij zorgen dat we een compleet vangnet bieden.

Zoals André Norman zou zeggen ‘We'll have your back’ rondom the kids.

Hoe zalig is het om 100% aanwezig te zijn bij Liberated. Niet alleen fysiek, maar ook in je mind, dat je zorgeloos bent rondom je kids. Én zij de tijd van hun leven hebben.

Zodat jij helemaal vrij kunt zijn die dagen en een onvergetelijke vakantie eraan vast kunt plakken met elkaar!

KidsCave Curaçao

Eelco en Dolly vonden het een goed idee en daarvoor zijn we hen dankbaar.

We gaan iets heel tofs aanbieden, maar het is wel alleen beschikbaar voor een kleine groep kids. Lees zeker even verder.

Tijdens Liberated komen er honderden ondernemers samen, maar wij gaan dit aanbieden voor een kleine groep kinderen.

Dus als dit goed voelt, dit goed in je oren klinkt, zet dan zeker de 1ste stap om met ons in gesprek te gaan en plan je afspraak in.

Zoals Eelco zei: '50% van de opvoeding wordt bepaald of pappa en mamma gelukkig zijn samen. Liefde is alles, als jullie lekker in je vel zitten is dat alles voor je kids. Je hebt meer energie en het beïnvloedt natuurlijk ook je business.'

Wij hebben 12 jaar oppaservaring achter de rug, zijn gediplomeerd kindercoach en ervaren jeugdhulpverleners. We hebben met tientallen kinderen en ouders gewerkt, dus we weten wat we doen.

Even terug naar Liberated.

Wat kun je verwachten?

We gaan eenmalig onze oppasservice aanbieden op Curaçao! Gek plan? Zeker,…en wat helemaal te gek is is dat we hebben besloten om dit ook kostendekkend aan te bieden.

  • We komen exclusief in jullie verblijf 'oppassen'. Beschikbaar voor alle leeftijden! Ook voor de allerkleinsten. Speciaal voor jullie gezin gaan we je wensen doorspreken. Ideaal als je je kind niet in de groep wilt, maar echt zijn eigen gang wilt laten gaan. Benieuwd hoe dat gaat? Neem dan zeker even contact met ons op rondom je wensen en de tarieven. Plan HIER je telefonische ontmoeting met ons. Slechts beschikbaar voor 1 of 2 gezinnen.

Hoe eerder iedereen kan boeken en reserveren, hoe voordeliger maar vooral; hoe meer vrijheid je krijgt in je mind.

Wij kunnen bij je kind zijn wanneer je wilt, zijn ze even moe óf ben jij ze even moe 😉, dan zijn ze 3 dagen lang welkom.

Willen ze dat we de hele de dag komen, ook dat kan! We staan voor ze klaar van 09:00 tot 17:30. (maar ook in de avond hebben we een aanbod).

Deel je vrijheid en je business met je kid(s)

Super mooi natuurlijk én inspirerend als je het zo jong al met elkaar over je vrijheid en business kunt hebben.

Als je kid kan tussendoor wil chillen terwijl jij vrij bent om 100% bij Liberated aanwezig te blijven kan dat. Stel nou dat je die vrijheid zou pakken én er met elkaar een onvergetelijke vakantie van maakt waar je jaren later nog op terug kijkt. Onvergetelijk toch?

We vinden het prachtig om voor kids te zorgen, en het is ook onze business. Maar hoe kunnen we nu deze dienst aanbieden, in Çuracau, als professionele krachten tegen een kostendekkende prijs aan de andere kant van de oceaan?

Als eerste komt het dan neer op onze levenskeuze om zoveel mogelijk Dierbare Ontmoetingen te creëren in ons leven. Om niet alleen voor de winst te gaan, maar dat we iets speciaals, iets waardevols wegzetten waar je het jaren later nog over hebt.

Dus we bieden het nu eenmalig aan voor de kostprijs, maar wel slechts voor een beperkt aantal.

Óf vind je het fijn om juist (ook) in de avonden nog vrij te zijn, dan verzorgen we ook de avondoppas. Uiteraard verzorgen we een lekkere maaltijd.

  • Je kind kan of alle uren chillen óf wanneer hij/zij wil. Uiteraard in overleg met jou.
  • Wil je voor je kind(eren) de dagen, maar óók de avonden een plekje vrij houden dan doen we dat voor een hele aantrekkelijke prijs.


Geen verplichtingen, maar wel alle vrijheid…
Alles begint met een goed gesprek

Het is mogelijk je kid(s) in te schrijven na een telefonische ontmoeting…we gaan namelijk 3 dagen met elkaar doorbrengen.

We behandelen alle aanvragen op volgorde van binnenkomst.

Ga je voor een Liberated ervaring en weet je al dat je dit wilt , plan dan direct even een afspraak met ons in.

Daarin beantwoorden we al je vragen.

Dierbare groetjes

Yvonne & Cindy