Huisoppas Brabant

Huisoppas Brabant biedt veiligheid voor uw huis en dier voor optimaal vakantie plezier!

Petra Roovers, Middelburg


Lieve Cindy en Yvonne,

Jullie oppas op onze Tommi heeft ervoor gezorgd dat we met een heel fijn gevoel op vakantie zijn geweest. Onze lieve, leuke, soms stoute puppy Tommi achterlaten was het minste van onze vakantie naar Sicilië, maar we waren nog niet geland in Italie of het eerste videootje was al binnen. Iedere dag een app, een foto of een video met haar belevenissen.

Het zorgde voor een ontspannen vakantie. Dank jullie wel. Wij genoten, Tommi genoot en volgens ons jullie ook, dat kan ook niet anders van het mooie Middelburg en de Zeeuwse kust ;)

Terwijl wij genoten van de Italiaanse sfeer met strand, eten en drinken, kon Tommi met haar 7 maandjes oud, gewoon doorgaan in haar eigen, vertrouwde ritme en omgeving. Bella Italië, bella Tommi, bella jullie, x Petra en Maringe en Tommi

  Lara Ouwerling, Breda . Raadt Huisoppas Brabant aan.

    Al 5 keer hebben wij ons huis, haard & haven toevertrouwd aan Cindy en Yvon!

    Met een ouder hondje dat veel aandacht nodig had en een jonge hond met angsten, is hun liefdevolle zorg tijdens     onze vakantie een uitkomst.

    Weten dat je huisdieren zo goed achterblijven draagt echt bij aan zorgeloos genieten van je vakantie.

    En dan is thuiskomen in een schoon huisje met blije dieren extra fijn! Enige minpunt is dat de honden soms een     beetje teleurgesteld leken dat wij weer terug waren 😉    Bekijk origineel bericht op: www.facebook.com/pg/HuisoppasBrabant.nl/reviews/?ref=page_internal

    Familie van Gelder, met hond Storm

    “Iemand in je huis laten terwijl je op vakantie bent," dat doe je niet zo snel. Dan moet er vertrouwen zijn. En dat is nu juist wat Cindy     en Yvonne uitstralen.

    Zij geven ons het vertrouwen dat ons huis en onze hond in goede handen is. Terwijl wij genieten van onze vakantie zorgen Cindy en     Yvonne dat alles thuis op rolletjes loopt.

    Veel aandacht voor en wandelen met onze lieve herder, de plantjes water geven en bij aankomst wacht er een schoon huis en een     blije hond :)

    

    Cindy en Yvonne zijn met hun Dier-huis-oppas service zeker een aanrader voor iedereen die een zorgeloze vakantie wil hebben. “

    Groetjes en tot 21 april.
    Caroline van Gelder


    John and Clair with Connie, Engeland

    Maximale aantal sterren behaalt bij een opppasopdracht in Engeland.Welcome to our website

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus.

    Guus, Desiree en hond Storm,     Tilburg

    Hoor zelf klanten aan het woord over hun     ervaring...

    - Waarom ging Storm niet naar een pension?

    - 2 Vreemden in je huis....hoe is dat?

    - Hoe kon je merken dat storm het goed had?

    - Was er een meerwaarde?

    - Wat kost dat nou?

    Mischa en hond Hanka, LUYKSGESTEL, N.B.


    Begin Mei moest ik met spoed opgenomen worden in het ziekenhuis. Ik leef alleen en wist     niet wat te doen met mijn hondje Hanka ?

    Er was geen tijd om snel een fatsoenlijke regeling voor haar te vinden. Ik was bereid een kennel te accepteren alleen als er echt geen     betere oplossing gevonden zou kunnen worden. Ik heb vanuit het ziekenhuis dus druk gezocht en gebeld.

    Toen kreeg ik een geweldige tip van vrienden, zij hadden zelf ervaring met de Huisoppas Brabant, en waren enthousiast.

    Dus ik heb hen meteen gebeld, het was inmiddels laat in de middag en ik had nog geen oplossing voor de komende nacht (en de     dagen daarna). Ik heb mijn situatie uitgelegd aan Cindy en zij zou overleggen met Yvonne. Het was voor hen ook allemaal     onverwacht en moesten het e.e.a. snel omgooien. Na 2 uurtjes kwam een verlossend telefoontje : wij kunnen nog vanavond komen!     Zij stonden om 21:30 voor de deur. Ik kon nog snel iemand regelen om hen op te wachten, sleutels te geven en uitleg over het huis.

    Ik had helemaal geen idee wie Cindy en Yvonne waren, maar zij kwamen de volgende dag naar het ziekenhuis voor een     kennismaking.

    Mijn hond maakt heel makkelijk contacten met mensen, zo ook met Cindy en Yvonne. Ik heb foto's en filmpjes en verhaaltjes     toegestuurd gekregen over de gang van zaken thuis en het ging voortreffelijk!!

    Ik vind Huisoppas Brabant een geweldige combinatie van factoren : hoge professionaliteit (lief zijn en kunnen omgaan met dieren),     ervaring om te opereren in vreemde huishoudens, hoge flexibiliteit, vriendelijk optreden en gewoon fatsoenlijk zijn.

    Toen ik terug kwam uit het ziekenhuis, was het huis in perfecte staat achter gelaten en mijn hondje Hanka liep nog een paar dagen     rond : waar zijn die twee lieve mensen gebleven ?

    Aldus, een zeer aangename ervaring rijker.

    Yvonne, Cindy, bedankt en dikke zoen.

    Mischa


    Bavel,

    De vakantie van Basje,....zie hiernaast de video.

Rob en Yvonne, Dongen

Diesel onze hond zou tijdens de vakantie eerst naar mijn schoonouders gaan maar na een proefweekend bleek dit niet zo'n succes.

Toen kwam Cindy die ons al begeleidde met Diesel, met het fantastische idee om bij ons in huis te komen tijdens onze vakantie. Zodat Diesel in zijn eigen vertrouwde omgeving kon blijven. Wij vonden dit een top oplossing. 

We hadden afgesproken dat Cindy of Yvonne iedere dag een foto of filmpje van Diesel zouden sturen. Wat voor mij echt een hoogtepuntje van de dag was. En we konden zien dat er echt fantastisch voor Diesel werd gezorgd...


Wij zouden het zo weer doen omdat Diesel en daardoor wij ook een hele fijne vakantie hebben gehad. Cindy en Yvonne zijn twee ontzettend lieve en zorgzame meiden. 

Bij thuiskomst troffen we een hele enthousiaste Diesel aan, een lekker schoon huis met een lieve kaart,  en een mooi bosje bloemen. Wat wil een mens nog meer. 

Annarella Crisomolo, Breda

Als ik een reis in het vooruitzicht heb, ben ik altijd wel blij dat ik weer even weg kan. Dan ga ik weer even naar mijn andere “huis” in Italië, maar ja, het nadeel is wel dat ik hier ook een huis heb waar ik met mijn lieve kater Bink woon. En Bink kan helaas niet met me mee. 


Dit was voorheen dus een probleem: aan wie laat ik de zorg van mijn kater over?
Een pension is te stressvol voor hem en vriendinnen vinden het wel goed om een weekendje op te passen, maar met een langere vakantie is dat wel wat moeilijker.
Vorig jaar hoorde ik dat Cindy en Yvonne al meer adresjes hadden gehad om voor huis- en dieroppas te mogen zorgen, en dat was voor mij de ideale oplossing: Bink kon lekker thuis blijven en had nog gezelschap ook, wat hij wel erg fijn vindt.
En ik kreeg af en toe appjes met foto’s (én video’s) van Bink, wat wel erg leuk is als je zo ver van huis bent.

Cindy en Yvonne hebben niet alleen op mijn kat gepast, maar ook mijn woning verzorgt, wat het thuiskomen wel erg prettig maakte. Alles was netjes en schoon.
De volgende keer dat ik weer een vakantie plan, zal ik ze zeker weer gaan benaderen voor deze prettige dienst!
Bedankt meiden.

Marleen, Belgie

Dit jaar hebben we gebruik gemaakt van de optie ons huis te laten bewonen tijdens onze vakantie.

Onze 2 poezen houden onwijs van aandacht en ook het niet hoeven vragen aan familie (die niet naast de deur wonen) om langs te gaan gaf de doorslag hiervan gebruik te maken.

Het gaf veel rust bij de voorbereiding maar ook tijdens en na onze vakantie. Het om af en toe een berichtje te krijgen. De poezen hebben genoten van het gezelschap van Cindy en Yvonne, en hebben ons totaal niet gemist :-). 

Op deze manier thuiskomen was heerlijk relaxt. Je huis is bewoond geweest; boodschappen in huis, schone kattenbakken, post uit de brievenbus, schoon huis en tevreden Moeke en Kleinie. 


Heel fijn, wat ons betreft heel graag volgende keer precies zo! Namens de complete familie!

Marleen

Fam v. Iersel, Dongen

"We vinden het heel fijn dat er gewoon iemand in huis is als wij er niet zijn, zodat het inbrekers afschrikt.  

Hoewel ik er nooit bang voor ben geweest ervaar ik dat toch als een gerustelling als ik op vakantie ben. Sinds Yvonne en Cindy met hun huisoppasdienst kwamen,  wil ik niet meer anders.

Eerst hadden we alleen vissen, later kwam daar een kat en kippen bij. Het werd steeds onhandiger om iemand te vragen of ze per dag bij ons langs wilden komen. Toen we onze hond Jack erbij kregen, werd het echt te veel gevraagd van onze omgeving. 

Ik zie een pension voor onze hond als een noodoplossing, maar veel liever kies ik Yvonne en Cindy in mijn huis. Vorig jaar waren ze voor het eerst in ons huis, we hebben ze direct geboekt voor de zomer van 2016. 

Cindy's ervaring met honden is echt een grote pre. De hond blijft zijn dagelijkse routine houden en hoeft niet opnieuw 'opgevoed' te worden bij thuiskomst. Daarnaast vinden de kinderen het enorm fijn dat ze tijdens de vakantie regelmatig een foto krijgen van onze hond zodat ze zien dat hij het ook goed heeft en ze hem minder missen.

Het thuis komen is echt een verademing. Cindy en Yvonne laten het huis super netjes achter. Ik zeg steeds dat ze dat niet hoeven te doen, maar ze doen het toch. En daar ben ik stiekem erg blij mee :-). " 


                                                     


Binnenkort kun je hier nog meer referenties vinden.